torstai 12. marraskuuta 2009

Liittokokous käsillä

Tulevana viikonloppuna on SF-Caravan ry:n syysliittokokouksen aika Lappeenrannassa. Minulla on paikasta vain mukavia muistoja, mm rakuunana kävin vain kolme kertaa vajaan vuoden aikana Vaasassa. Joulunkin vietin Kuoleman Eskadroonassa. Kaupunkilaispoikana oli täysi työ tallin yövahtina kun hevosiin tottuneet olivat opettaneet "koneille" kaikenlaisia konhotuksia. Niistäkin selvittiin.
Tällä kertaa kaikki ei ole ihan pelkästään itsestäni kiinni. Vaaleissa on suuret voimat pelissä ja vaalitaktiikalla on iso osuus. Pidän Minnaa varmana jatkajana, joten niitä kahta muuta paikkaa hamuaa seitsemän hyvää ehdokasta.
Olen muutaman YT alueen puheenjohtajan toivomuksesta miettinyt mitä Lappeenrannassa itsestäni sanon. Joku jopa ehdotti sähköpostin lähettämistä puheenjohtajille mutta sen ajatuksen hylkäsin heti. Eli

Liittohallitusvaali

Kiitos Keski-Pohjanmaan yhdistykselle, niin kuin koko Pohjanmaan YT-alueen yhdistyksille tuesta ja kannatuksesta liittohallitusedustaja vaaliin.

Jos minusta on sellainen käsitys, että olisin uudistusvastainen, niin haluan korjata käsityksen nyt. Olen ehdottomasti ajan hengessä pysymisen kannalla ja mitä uudistushenkisin karavaanari. Se, että minusta on syntynyt mahdollisesti vääris­tynyt kuva, ei todellakaan mielestäni johdu minusta, vaan siitä että emme Pohjanmaan YT-alueella olleet täysin samaa mieltä kaikista uudistusehdotuksista. Uudistumiskykyisyyttä mielestäni osoittaa sekin, että Lukkuhaka on, jos ei ensim­mäinen SFC-alue, niin ainakin ensimmäisten joukoissa, joka on yhtiöitetty. Tervetuloa Kalliojärven Lukkuhaka Oy:n vieraaksi, tarkoitus on että yhtiöittämi­nen ei näy vierailunne aikana, vaan vasta yhtiön tilinpidossa ja veroilmoituksessa.

Muutoin ole sitä mieltä, että palvelua ja tarjontaa on parannettava kaikilla tasoilla ja saatava uusia jäseniä ns järjestöön kuulumattomista matkailuajoneuvokäyttäjistä. Omilla laitumilla on vielä paljon merkitsemättömiä ”villihevosia”.

Nyt kun oma alue alkaa olla pian kunnossa, voisi osan ajasta käyttää toisten alueit­ten kunnostuksen sparraamiseen.

Kysymykseen ”Mitä minä tekisin liittohallituksessa” on vastaukseni:
Jalat tukevasti maassa uudistaisin yhdessä toisten liittohallitusjäsenten kanssa toimintaa tämän päivän hengen mukaiseksi, pitäen karavaanarin keskipisteessä (anteeksi kulunut lainaus) sekä tekisin kaikki voitavani alueitten kehittämisen edistämiseksi.

PS

Itse ja YT-alueen ihmiset tiedämme, että intoa ja ideoita riittää, eri asia on saada muun Suomen edustajat taakseen. Voin vai sanoa niinkuin suomalaiset urheilijat suurkilpailuissa: teen parhaani ja katson mihin se riittää.


Ei kommentteja: