lauantai 20. marraskuuta 2010

Liittohallituskokous Hyvinkään Sveitsissä

Alku on ollut lupaava. Ilmapiiri on parantunut huomattavasti. Lauantaipäivän ohjelma oli hyvin rakennettu. Pysyimme ajan hermolla käsitellen pääasiassa kesän myrskyjä eli kantilta katsottuna.
If -vakuutusyhiöstä toistettiin sama mistä oli jo Reissunpäällä -lehdessä mainittu. Kukin vakuuttaa itse omaisuutensa. Liitto tai yhdistys ei voi vakuuttaa vieraan omaisuutta.
Myös se että vain laajennettu kasko korvaa vaunujen / autojen ns myrskyvahingot tuli esille.Paikallisyhdistyksen = Keski-Suomen Yhdistyksen pj esitteli kuvin tilanetta ennen ja jälkeen myrskyn. Lohduttomalta näytti. Vaikka rakennukset oli hyvin vakuutettu ja vakuutysyhtiön korvaussumma oli merkittävä, jää yhdistykselle kuitenkin melkei 100 000 euron maksettava tapahtumasta, puutteelisista vakuutuksista johtuen. Lähinnä infrastruktuurin osuus.
Seuraavaksi liiton turvatoimikunnan pj Väskä esitteli miten jatkossa tulisi varautua yllättäviin tapahtumiin. Aiheesta on tulossa helmikuussa koulutus Keurusselälle. Mielestäni kaikkien leirialueiden hoitajien tulisi osallistua tällaiseen koulutukseen.
Päivä päättyi Timo Jutilan vetämään osuuteen tiimityöstä. Jutilan taustan tietäen vertailukohta oli jäkiekko. Tarvittavilta osin se on käytettävissä myös muuhun tiimityöhön. Jutilan esitys oli Jutimaisen lennokas. Täysi tuunnustus liittohallitukselle koko päivän ohjelmasta.
Päivä alkoi kuitenkin liittohallitusehdiókkaiden vaalitentillä. PJ Hämäläinen veti tentin kivasti ja huumorilla höystäen. Kaiken kaikkiaan jäi tasapaksu maku mutta muutama erottui pois todellisten ehdokkaiden joukosta. Aamulla sitten nähdään miten kävi.

Ei kommentteja: