tiistai 16. elokuuta 2011


Syksy tulee, sipulit on nostettu autotallin seinälle kuivumaan. YT -treffit käyty, suraavaksi 50 -vuotissynttärit Lukkuhaassa ja heti perään viinimatka Alsaceen. Olen jo monesti kehunut edellistä matkaamme Ingvesin ja Antonin kanssa Gardaan, odotukset ovat aivan valtavat. Pian se nähdään. Ja sitten onkin toisen prinssin kastajaiset tulossa. Myös ajotaitomerkkisuoritukset, Lahden messut ja syystalkoot pitävät viikonloput kiireisinä.
Syyskokouksetkin ovat tulonpäällä. Ensin yhdistyksen ja sitten Liiton. Saa nähdä kuinka se meidän yhdistyksen nuorennusleikkaus jatkuu.
On masentavaa havaita kuinka ennen niin paljon liikkuneet karavaanarit ovat hyytyneeneet paikoillee, kausipaikalla on isot teltat kiinni vaunuissa ja täynnä tavaraa. Toisaalta polttoaineen korkea hinta on tehokas jarru. Vaikuttaa siltä että meillä Pohjanmaan Karavaanareissa jo pitkään ollut käytäntö olla järjestämättä ns. treffejä on ollut oikea. Lukkuhakaan tulee porukkaa normaalilla vuorokausimaksulla johon on yritetty järjestää jotain pientä ohjelmaa periaatteessa ilman ohjelmamaksuja. Tietenkin vieressä oleva suosittu tanssilava "vetää" oman osuutensa väestä.

Ei kommentteja: