tiistai 1. syyskuuta 2009

Huvilakauden päättäjäiset

Huvilakausi päättyi, alkaa siis syksy. Aivan uskomatonta kuinka nopeasti kesä menee. Tuntuu kuin ne olisivat vuosi vuodelta lyhyempiä. Ei ehtinyt taaskaan kuin puolet siitä mitä oli aikonut. Siis kyllä allakkaan merkityt 11 viikonloppua 14 sta tuli koluttua mutta kun mielessä oli paljon muuta. Jäi se Puolan matkakin tekemättä, sattuneista syistä.
Lukkuhaassa on onneksi mennyt hyvin. Monta uutta isäntää ja paljon päiväkävijöitä. Kävi juuri nuíin kuin arvelin, eli halvin mahdollinen lomailumuoto = useita päiviä SFC alueilla kohtuuhinnalla, nosti käyttöasteen näinä laman aikoina uusiin ennätyksiin.
Paljon oli myös niitä jotka tulivat katsomaan omin silmin miksi Lukkuhakaa kehutaan niin paljon. Teimme kyselyn päiväkävijöiden kesken ja saimme runsaan positiivisen palautteen mukana myös muutaman hyvän vinkin alueen edelleen kehittämiseksi. Palaan niihin sitten kun olemme ensin käsitelleet asian "virkaportaassa".
Alkanut syksy tuo uuden kiireisen ajan. Laskin että 17.stä viikonlopusta on 13:ssa jokin merkintä. Toki siinä on 5-6 omaakin treffiä. Saa sitten nähdä miten ensi vuonna aika jaetaan. Sehän on tarvittaessa vain priorisointikysymys. Hautausmaa on täynnä korvaamattomia miehiä. En siis niistä puhu, tämä on vain mielestäni hauskaa.

Ei kommentteja: