maanantai 3. elokuuta 2009

Koiraton pidennetty viikonloppu Farmari -näyttelyssä

Ensimmäinen vaunuviikonloppu ilman koiraa. Olimme Kokkolan pievenesatamassa väliaikaisella "leirintäalueella" torstaista sunnuntaihin. Paikkaa varatessa oli mielikuva että noita lainausmerkkejä ei olisi tarvittu, mutta niinkuin usein; totuus on tarua ihmeellisempi. Alueelle tultaessa ei ollut ketään paikalla. Paljon liikkuneena ja oma-aloitteellisena ei paikan löytäminen ollut ongelma. Naapuri näytti kelansa ja sanoi että "tossa on sähköö". Se sitten määräyksistä ja ketjuttamisesta. Olin ihan yhtä tyhmä kuin kaikki muutkin. Alue oli siis väliaikainen eikä sähkäistykseen oltu panostettu mitenkään.
Meille oli luvattu aamiaispöytä, jota ei sitten nähty kertaakaan. Olisi kuulemma saatu jos olisi etukäteen ollut riittävän monta varausta. Kun ei oltu olikein samoihin aikoihin paikalla niin siihen se sitten kuivui.
Kävimme katsomassa Suntinsuussa, niin kuin Kokkola Campingiä ennen kutsuttiin. Perjantaina oli Kääriäisen konsertti ja lauantaina rock konsertti. Ei paljon houkutellut, joten jäimme paikoillemme.
Messut olivat samalla alueella kuin PM -päivät neljä vuotta sitten Kokkolassa. Edustamani yritys oli samalla alueella kuin olimme isäntinä silloin. Kyllä edellisellä kerralla oli kivempaa. Silloinen leiripäällikkökin kävi messuilla. On nyttemmin rivijäsen ja kuulemma viihtyy hyvin uudessa tehtävässään. Sexjön uuden saunan työmaan valvojana hän on toiminut muut hommat jätettyään. Saunakin alkaa olla valmis. Mennään viimeistään Siikatreffeille kokeilemaan.
Kyllä tämä tästä, ilman koiraakin.

Ei kommentteja: