maanantai 13. heinäkuuta 2009

Vaunuilua sivuharrasteena

Porin Jazz on alkanut. Olemme vuosia käyneet vaunulla muutaman päivän "tripillä" ihan vain tunnelman vuoksi ja poimien sieltä jonkun kiinnostavan konsertin.
Tänäkin vuonna erityisenä kohteena on Gunhild Carling Family Band. Se muu tulee sitten kylkiäisenä. Urheiluseuran aktiivit pitävät tilapäistä vaunualuetta koulun pihassa. Olemme olleet tyytyväisiä niin sijaintiin kuin kaikkeen muuhunkin alueella. Hinta on se mikä on, mutta kun rahat menevät lasten ja nuorten urheiluun niin menköön.
Siellä näkee paljon sellaisia "karavaanareita" jotka ovat ehkä vain kerran vuodessa matkailuajoneuvolla liikkeellä. Mahdollisesti isältä tai jostain muualta lainatulla vehkeellä. Tieto taito asian ympärillä on monesti vähäistä, siksi onkin hyvä ja tärkeää että alueen pitäjät (valvo-jat) vievät vaunut paikoilleen ja huolehtivat turvaväleistä ja muutenkin avistavat tarvittaessa. On havaittavissa kuinka moneen näitä liikuteltavia asuntoja voi käyttää.
Meilläkin on pitkin kesää kaiken laisia messuja, näyttelyitä sun muita päiviä joihin mennään pidennetylle viikonloppuvapaalle, samalla hieman tuulettumaan eikä ole niin aikatauluista kiinni menemiset ja tulemiset.
Perheen kanssa liikkuminen, tai ehkä vielä enemmän luxusta, kaksin liikkuminen, antaa sopivasti sitä omaa aikaa kun yleensä liikumme porukassa ja yhdistyksen asioilla.
Gunhildia odotellen.

Ei kommentteja: